Kook de linguine gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Stoof de fijngesnipperde sjalot met de geplette knoflook op een zacht vuur. Draai het vuur iets hoger en voeg de spekreepjes toe. Bak in enkele min. het spek knapperig. Snij de peultjes in stukken en giet in de pan. Roerbak enkele min. verder en voeg vervolgens ook de uitgelekte erwtjes toe. Giet de room erbij en laat 10 min. zachtjes pruttelen. Proef van de saus en kruid naar smaak met peper en zout.
Meng de linguine door de roomsaus en dien op met geraspte Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
808 KJ
Energie
192 kcal
Vetten
6.8 g
Fats acid satured
3.3 g
Koolhydraten
23 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
9.5 g
salt
0.54 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.