Tagliatelle met ricotta, chilipeper, rucola en kerstomaatjes
Tagliatelle met ricotta, chilipeper, rucola en kerstomaatjes
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Kook de tagliatelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verwarm de olijfolie in een steelpannetje. Snipper de sjalot en plet de knoflook fijn. Heb je het liever niet té pikant, ontpit dan de chilipeper en snij daarna pas in fijne reepjes. Giet de sjalot, look en chilipeper bij de warme olie en laat enkele min. pruttelen. Snij ondertussen de kerstomaatjes doormidden en voeg toe aan het pannetje. Blus met witte wijn en laat 10 min. verder pruttelen.
Giet de gare pasta af en roer er onmiddellijk de tomaatjes door. Voeg daarna de ricotta, pijnboompitten en de rucola toe. Kruid naar smaak met peper en zout en dien op met de geraspte Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
881 KJ
Energie
210 kcal
Vetten
9.3 g
Fats acid satured
2.8 g
Koolhydraten
22 g
waarvan suikers
3.2 g
Eiwitten
8.0 g
salt
0.49 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.