Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de wortelen in een ovenschaal, besprenkel rijkelijk met olie en meng er de honing en tijmblaadjes onder. Zet ongeveer 20 min. in de hete oven. Hak intussen de munt fijn.
Maak ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng er een klontje boter door en laat even afkoelen alvorens er ook de granaatappelpitten, pijnboompitten en gehakte munt en koriander aan toe te voegen. Meng alles goed dooreen, kruid met peper en zout en zet opzij.
Snijd de halloumi in plakjes van ongeveer een halve centimeter. Bestrijk met wat olie en bak in een warme grillpan of antikleefpan. Serveer samen met de worteltjes en de couscoussalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
1073 KJ
Energie
256 kcal
Vetten
12.6 g
Fats acid satured
6.4 g
koolhydraten
24.7 g
waarvan suikers
9.6 g
Eiwitten
10.3 g
salt
0.94 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.