Breng het water aan de kook en voeg de groentebouillon toe. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Schil de wortel en snij in heel fijne blokjes.
Verwarm wat olie in een stoofpot en stoof de ui en knoflook zachtjes aan. Voeg de wortelstukjes toe en laat enkele min. verder stoven. Blus met de bouillon. Bind de laurier en takjes tijm samen met keukentouw. Voeg de uitgelekte erwtjes en bonen, de tortellini, laurier en de tijm toe. Laat 10 min. verder pruttelen.
Voeg de spinazie toe en breng op smaak met peper en zout. Haal de laurier en de tijm uit de soep, en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
289 KJ
Energie
69 kcal
Vetten
1.6 g
Fats acid satured
0.6 g
Koolhydraten
9.1 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
3.4 g
salt
0.61 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.