Italiaanse maaltijdsoep met tortellini en erwtjes | Carrefour

Je tijdstip

Italiaanse maaltijdsoep met tortellini en erwtjes

Italiaanse maaltijdsoep met tortellini en erwtjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid
  1. Breng het water aan de kook en voeg de groentebouillon toe. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Schil de wortel en snij in heel fijne blokjes.
  2. Verwarm wat olie in een stoofpot en stoof de ui en knoflook zachtjes aan. Voeg de wortelstukjes toe en laat enkele min. verder stoven. Blus met de bouillon. Bind de laurier en takjes tijm samen met keukentouw. Voeg de uitgelekte erwtjes en bonen, de tortellini, laurier en de tijm toe. Laat 10 min. verder pruttelen.
  3. Voeg de spinazie toe en breng op smaak met peper en zout. Haal de laurier en de tijm uit de soep, en bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 289 KJ
Energie 69 kcal
Vetten 1.6 g
Fats acid satured 0.6 g
Koolhydraten 9.1 g
waarvan suikers 1.1 g
Eiwitten 3.4 g
salt 0.61 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5
  • teentje knoflook 1
  • wortelen 2
  • blokjes groentebouillon 2
  • erwtjes 200 g
  • witte bonen 200 g
  • tortellini ricotta spinazie 250 g
  • verse spinazie 125 g
  • laurierblaadje 1
  • verse tijm 5 g
  • geraspte Parmezaanse kaas 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • water 1 l
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • ui 0.5
  • teentje knoflook 1
  • wortelen 2
  • blokjes groentebouillon 2
  • erwtjes 200 g
  • witte bonen 200 g
  • tortellini ricotta spinazie 250 g
  • verse spinazie 125 g
  • laurierblaadje 1
  • verse tijm 5 g
  • geraspte Parmezaanse kaas 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • water 1 l
  • peper
  • zout