Verwarm de oven voor op 180°C. Meng het gehakt, de citroenzeste, de mosterd, de Parmezaanse kaas, de gesnipperde bieslook en het ei. Kruid met peper en zout. Rol tot balletjes, haal door het paneermeel (of broodkruim) en schik op een ovenplaat met bakpapier. Zet ongeveer 20 min. in de oven.
Snipper de sjalotten en de knoflook. Snij de tomaten in kleine blokjes. Fruit de sjalotten en de knoflook 5 min. in olijfolie, op een zacht vuur, terwijl je roert. Voeg de tomaten en de oregano toe en kruid met peper en zout. Laat nog 15 min. verder sudderen terwijl je af en toe roert.
Kook de tagliatelle in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Giet af. Serveer de balletjes met de tomatensaus en de tagliatelle.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
756 KJ
Energie
180 kcal
Vetten
8 g
Fats acid satured
2.7 g
koolhydraten
20.6 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
6 g
salt
0.57 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.