Verwarm de oven voor op 180°C. Gebruik een staafmixer om de mascarpone samen met de zongedroogde tomaten tot een smeuïg geheel te mixen.
Snij de kipfilet in stukken en leg ze in een grote ovenschaal. Snij de kerstomaatjes in twee en de courgette in dobbelstenen. Giet ze samen met de gnocchi bij de kip. Besprenkel rijkelijk met olijfolie en oregano en voeg het mascarponemengsel toe. Kruid met peper en zout en meng goed dooreen.
Zet de ovenschaal in de hete oven en bak in 20 min. gaar.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
520 KJ
Energie
124 kcal
Vetten
5.9 g
Fats acid satured
3.2 g
Koolhydraten
9.8 g
waarvan suikers
3.1 g
Eiwitten
7.1 g
salt
0.62 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.