Geglaceerde zalm met paksoi en thaise rijst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Geglaceerde zalm met paksoi en thaise rijst

Geglaceerde zalm met paksoi en thaise rijst

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng de sojasaus met de honing, de tot moes geplette knoflook, het citroensap en de sesamolie.

  3. Giet de grof versneden paksoi in een ovenschaal en schik daarop de zalmfilets. Giet de marinade er overheen. Bak de zalm, afhankelijk van de dikte, in ongeveer 10 min. rosé. Serveer met de rijst.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 689 KJ
Energie 164 kcal
Vetten 6.5 g
Fats acid satured 2.3 g
koolhydraten 17.3 g
waarvan suikers 3.3 g
Eiwitten 8.6 g
salt 1.33 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • natuurlijk geparfumeerde rijst Thai 125 g
  • sojasaus 4 el
  • honing 20 g
  • teentje knoflook 1
  • citroen 0.25
  • sesamolie 1 el
  • paksoi 0.5
  • zalmfilets 2
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • natuurlijk geparfumeerde rijst Thai 125 g
  • sojasaus 4 el
  • honing 20 g
  • teentje knoflook 1
  • citroen 0.25
  • sesamolie 1 el
  • paksoi 0.5
  • zalmfilets 2