Dop de sperziebonen en snij ze in twee. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg 3 min. voor het einde van de kooktijd de sperziebonen toe.
Gebruik een staafmixer om de rucola, basilicumblaadjes, walnoten, geraspte Parmezaanse kaas, de knoflook, olijfolie en het citroensap tot een pesto te mixen. Breng op smaak met peper en zout. Bak de veggie burgers in wat olie in een antikleefpan op een middelhoog vuur.
Giet de pasta met de sperziebonen af en meng er de rucolapesto doorheen. Serveer bij de burgers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
696 KJ
Energie
341 kcal
Vetten
8.0 g
Fats acid satured
1.5 g
koolhydraten
25 g
waarvan suikers
2.6 g
Eiwitten
7.0 g
salt
0.15 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.