Breng het water aan de kook en voeg de kippenbouillon toe. Verwarm de oven voor op 200°C
Schil de zoete aardappelen en snij ze in grove stukken. Was de krielaardappeltjes en snij ze doormidden. Verdeel de broccoli in roosjes. Pel en snij ook de ui in grove stukken. Leg de groenten samen met de worsten in een grote ovenschaal en besprenkel rijkelijk met olijfolie, tijm, rozemarijn en paprikapoeder. Meng de groenten goed dooreen en leg er de worsten bovenop. Giet er de bouillon bij en kruid met peper en zout.
Meng alles goed dooreen en plaats 25 min. in de hete oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
726 KJ
Energie
173 kcal
Vetten
9.1 g
Fats acid satured
3.4 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
7.6 g
salt
0.66 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.