Indische kalkoenspiesjes met erwtjesrijst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Indische kalkoenspiesjes met erwtjesrijst

Indische kalkoenspiesjes met erwtjesrijst

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Snij de kalkoen overlangs in twee. Meng de yoghurt met de tandoori-kruiden en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Wentel de stukken kalkoen door de gekruide yoghurt en spies op een satéstokje. Laat een kwartiertje marineren.
  2. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg tijdens de laatste kookminuut de erwtjes toe. Snipper de lente-uitjes.
  3. Verwarm wat olie in een antikleefpan en bak de spiesjes in ongeveer 10 min. rondom bruin. Serveer met de erwtjesrijst en lente-uitjes.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 586 KJ
Energie 139 kcal
Vetten 3.2 g
Fats acid satured 0.9 g
koolhydraten 16 g
waarvan suikers 1.3 g
Eiwitten 11 g
salt 0.32 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • Griekse yoghurt 150 g
  • mengeling voor kip tandoori 1 el
  • kalkoenescalope 250 g
  • basmatirijst 125 g
  • erwtjes 200 g
  • lente-uitjes 2

Niet inbegrepen in de box

  • peper
  • zout
  • olijfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • Griekse yoghurt 150 g
  • mengeling voor kip tandoori 1 el
  • kalkoenescalope 250 g
  • basmatirijst 125 g
  • erwtjes 200 g
  • lente-uitjes 2

Niet inbegrepen in de box

  • peper
  • zout
  • olijfolie