Snij de kalkoen overlangs in twee. Meng de yoghurt met de tandoori-kruiden en 1 el olijfolie. Kruid met peper en zout. Wentel de stukken kalkoen door de gekruide yoghurt en spies op een satéstokje. Laat een kwartiertje marineren.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg tijdens de laatste kookminuut de erwtjes toe. Snipper de lente-uitjes.
Verwarm wat olie in een antikleefpan en bak de spiesjes in ongeveer 10 min. rondom bruin. Serveer met de erwtjesrijst en lente-uitjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
586 KJ
Energie
139 kcal
Vetten
3.2 g
Fats acid satured
0.9 g
koolhydraten
16 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
11 g
salt
0.32 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.