Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en stoom ze gaar. Laat ze schrikken onder koud water. Laat uitlekken en snij in drie. Hak de pecannoten grof. Verkruimel de feta. Hak de oregano fijn. Snij de radicchio in fijne reepjes.
Maak een vinaigrette van 2 el olijfolie en 1 el witte wijnazijn en kruid met peper en zout. Meng de sperziebonen met de radicchio, de verse kruiden, de pecannoten en de feta en breng op smaak met de vinaigrette.
Vul een ronde uitsteekvorm in het midden van het bord met de boontjessalade en haal de vorm voorzichtig weg. Versier met verse oregano.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
652 KJ
Energie
156 kcal
Vetten
13 g
Fats acid satured
4.1 g
Koolhydraten
3.5 g
waarvan suikers
2.6 g
Eiwitten
5.5 g
salt
0.29 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.