Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje erin op. Kruid de kipfilets met peper en zout. Bak het vlees in 2 el olijfolie en keer regelmatig om. Hou warm. Hak de knoflook en fruit in 1 el olijfolie. Voeg de room, de bouillon, de helft van de Parmezaanse kaas en de citroenzeste toe. Kruid met peper en laat 10 min sudderen op een zacht vuur. Verwijder de steeltjes van de spinazie. Giet in de pan, dek af en laat 5 min verder sudderen.
Kook de linguine in gezouten water volgens aanwijzing op de verpakking. Snij de kipfilets in reepjes.
Laat de pasta uitlekken en giet bij de spinaziesaus. Verwarm 3 min op een hoog vuur. Dien de linguine onmiddellijk op en voeg de kippenreepjes toe. Bestrooi met Parmezaanse kaas en breng op smaak met peper.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
761 KJ
Energie
181 kcal
Vetten
8.2 g
Fats acid satured
3.8 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
10 g
salt
0.38 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.