Verwarm de oven voor op 180°C. Gebruik een vel bakpapier per persoon. Wrijf het bakpapier in met een beetje olijfolie en leg in het midden van ieder vel 200g wokgroenten. Leg daarop een stuk schelvis. Kruid met verse koriander, peper en zout. Doe er een scheutje olijfolie en een lepel sojasaus over. Sluit de papillotten tot pakketjes en zet ze 12 minuten in de hete oven.
Kook de noodles gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Verwijder de zaadjes van de chilipeper en snij fijn. Verhit wat olijfolie op een zacht vuur in een pan en stoof de chilipeper aan samen met de geperste knoflook en de geraspte gember. Doe er de noodles bij en meng goed.
Haal voorzichtig de schelvis met groenten uit de pakketjes, serveer met de noodles en extra koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
439 KJ
Energie
105 kcal
Vetten
1.6 g
Fats acid satured
0.28 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
8.3 g
salt
1.0 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.