Snij de groene selder in kleine blokjes. Schil 1 appel per 2 personen en snij in kleine blokjes. Besprenkel de blokjes knolselder en appel met citroensap.
Spoel en droog de kappers. Hak de pistachenoten, de peterselie en de bieslook fijn.
Meng de blokjes groene selder, knolselder en appel met de kappers, de pistachenoten, de verse kruiden, de mayonaise en de sesamolie. Kruid met peper en zout. Snij 1 appel in flinterdunne reepjes en besprenkel met citroensap. Schik de tartaar op elk bord met een serveerring. Serveer met de appelreepjes en fijngehakte radicchio en versier met het laatste takje peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
467 KJ
Energie
111 kcal
Vetten
7.5 g
Fats acid satured
0.9 g
koolhydraten
7.6 g
waarvan suikers
6 g
Eiwitten
2.3 g
salt
0.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.