Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de krieltjes in een ovenschaal. Giet er olijfolie over en kruid met peper, zout, de fijngehakte knoflook en de rozemarijn. Zet de ovenschaal 15 min. in de oven. Laat daarna afkoelen.
Bak ondertussen de brochetten goudbruin in een pan met olijfolie, op een hoog vuur. Verlaag daarna het vuur zodat de kip goed doorbakken wordt.
Halveer de tomaatjes en snij de komkommer in halve maantjes. Meng de tomaatjes met de komkommer en de rucola. Doe er de afgekoelde krieltjes bij en hussel goed door elkaar. Kruid met peper en zout. Serveer de brochettes met de krieltjessalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
300 KJ
Energie
71 kcal
Vetten
2.5 g
Fats acid satured
0.5 g
Koolhydraten
5.6 g
waarvan suikers
1.2 g
Eiwitten
6.3 g
salt
0.33 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.