Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Voeg de broccoliroosjes aan het kokend water toe als de aardappelen bijna gaar zijn. Giet af en prak de aardappelen met de broccoli fijn. Doe er de boter en melk bij. Blijf stevig mengen tot je een smeuïge puree bekomt. Kruid af naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Roerbak de champignons in wat olijfolie op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Smeer op ieder kalkoenlapje wat kruidenkaas en verdeel er de champignons over. Vouw de lapjes dicht zodat je een envelopje bekomt en zet vast met een prikker.
Smelt wat boter in een pan op een hoog vuur. Kruid de kalkoenlapjes met de kippenkruiden en bak aan beide kanten goudbruin. Verlaag dan het vuur en zorg ervoor dat de kalkoen volledig doorbakken is. Serveer met de puree. Bestrooi met de gehakte peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
511 KJ
Energie
122 kcal
Vetten
7.2 g
Fats acid satured
3.8 g
Koolhydraten
7.4 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
6.2 g
salt
0.24 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.