Gevulde kalkoenlapjes met puree van broccoli | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gevulde kalkoenlapjes met puree van broccoli

Gevulde kalkoenlapjes met puree van broccoli

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Voeg de broccoliroosjes aan het kokend water toe als de aardappelen bijna gaar zijn. Giet af en prak de aardappelen met de broccoli fijn. Doe er de boter en melk bij. Blijf stevig mengen tot je een smeuïge puree bekomt. Kruid af naar smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  2. Roerbak de champignons in wat olijfolie op een hoog vuur. Kruid met peper en zout. Smeer op ieder kalkoenlapje wat kruidenkaas en verdeel er de champignons over. Vouw de lapjes dicht zodat je een envelopje bekomt en zet vast met een prikker.
  3. Smelt wat boter in een pan op een hoog vuur. Kruid de kalkoenlapjes met de kippenkruiden en bak aan beide kanten goudbruin. Verlaag dan het vuur en zorg ervoor dat de kalkoen volledig doorbakken is. Serveer met de puree. Bestrooi met de gehakte peterselie.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 511 KJ
Energie 122 kcal
Vetten 7.2 g
Fats acid satured 3.8 g
Koolhydraten 7.4 g
waarvan suikers 0.9 g
Eiwitten 6.2 g
salt 0.24 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • bloemige aardappelen 500 g
  • broccoliroosjes 200 g
  • smeerkaas knoflook en fijne kruiden 60 g
  • champignons So Fresh 110 g
  • kalkoenlapjes 2
  • gehakte bladpeterselie 1 el
  • kippenkruiden

Niet inbegrepen in de box

  • boter + extra 2 el
  • scheut melk 1
  • nootmuskaat
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • bloemige aardappelen 500 g
  • broccoliroosjes 200 g
  • smeerkaas knoflook en fijne kruiden 60 g
  • champignons So Fresh 110 g
  • kalkoenlapjes 2
  • gehakte bladpeterselie 1 el
  • kippenkruiden

Niet inbegrepen in de box

  • boter + extra 2 el
  • scheut melk 1
  • nootmuskaat
  • olijfolie
  • peper
  • zout