Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de kippenburgers aan beide kanten in boter op een zacht vuur tot ze volledig doorbakken zijn.
Snipper de sjalot. Snij de mango in fijne blokjes. Meng de ananasblokjes met de mango en voeg de gehakte koriander toe. Prak het vruchtvlees van de avocado fijn en meng er de sjalot onder. Kruid met peper, zout en het limoensap.
Bak de broodjes af in de hete oven. Laat ze afkoelen. Snij ze door en smeer op iedere onderste helft wat van het avocadomengsel. Leg er daarna een halve kippenburger en een lepeltje ketchup op. Werk af met een lepel van de ananas-mangosalsa en zet het hoedje terug op de burger.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
751 KJ
Energie
166 kcal
Vetten
6.6 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
20 g
waarvan suikers
5.4 g
Eiwitten
5.6 g
salt
0.85 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.