Gnocchi met bolognesesaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Gnocchi met bolognesesaus

Gnocchi met bolognesesaus

Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken. Pel en snipper de knoflook en de ui. Verhit wat olijfolie op een laag vuur in een kookpan en fruit de ui en de knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend.

  2. Snij de paprika en de wortelen in kleine blokjes en schep ze onder het gehakt. Laat 5 min meebakken, voeg dan de gehakte tomaten en de suiker toe en kruid met zout en peper. Laat op een laag vuur 10 min sudderen.

  3. Schep de gnocchi in een ovenschaal. Giet er de saus over en bestrooi met de mozzarella. Bak 10 min in de oven, tot de kaas goed gesmolten is. Serveer onmiddellijk.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 138 kcal
Vetten 6,4 g
koolhydraten 13 g
waarvan suikers 3,5 g
vezels 1,7 g
Eiwitten 6,6 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gnocchi 250 g
  • Gemengde gehakt varken/rund 175 g
  • Wortelen 125 g
  • Gele paprika 0.50
  • Blik gehakte tomaten 0.50
  • Geraspte mozarella 50 g
  • Ui 0.50
  • Teentjes knoflook 1
  • Suiker 1 el
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Gnocchi 250 g
  • Gemengde gehakt varken/rund 175 g
  • Wortelen 125 g
  • Gele paprika 0.50
  • Blik gehakte tomaten 0.50
  • Geraspte mozarella 50 g
  • Ui 0.50
  • Teentjes knoflook 1
  • Suiker 1 el
  • Olijfolie
  • Peper
  • Zout