Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snipper de ui. Fruit de ui en de geperste knoflook in olijfolie. Voeg de paprika en wortel toe en laat 10 min. stoven op een zacht vuur. Voeg de currypasta toe en bak even mee. Blus af met de kokosmelk en het water. Breng aan de kook. Kruid naar smaak met peper en zout.
Snij de vis in hapklare stukken en leg ze voorzichtig in de pruttelende curry tot de vis gaar is (ongeveer 5 min.). Kruid de curry naar smaak af met gesnipperde koriander. Serveer met de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
513 KJ
Energie
125 kcal
Vetten
4.0 g
Fats acid satured
3.1 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
6.9 g
salt
0.08 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.