Tomates farcies aux pâtes grecques, feta et épinards frais | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tomates farcies aux pâtes grecques, feta et épinards frais

Tomates farcies aux pâtes grecques, feta et épinards frais

Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanduidingen op de verpakking en laat uitlekken. Verwijder de steeltjes van de spinazie. Snij de feta in kleine blokjes en hak grof. Meng de pasta, de spinazie, de feta, de citroenzeste, de komijn en 1 el olijfolie.
  2. Snij het hoedje van de tomaten op 1/3 van de bovenkant. Haal de tomaten leeg en kruid de binnenkant met peper en zout.
  3. Vul de tomaten met het pastamengsel. Zet het hoedje er terug op en besprenkel met 1 scheut olijfolie. Schik de gevulde tomaten in een ovenschaal en bak 20 min. in de oven. Serveer onmiddellijk met de sla.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 283 KJ
Energie 68 kcal
Vetten 3.2 g
Fats acid satured 0.9 g
Koolhydraten 6.7 g
waarvan suikers 1.7 g
Eiwitten 2.3 g
salt 0.20 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • spinazie 60 g
  • feta 80 g
  • orzo 100 g
  • citroenzeste 0.5 tl
  • komijn 0.5 tl
  • tomaten 4
  • veldsla 45 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • spinazie 60 g
  • feta 80 g
  • orzo 100 g
  • citroenzeste 0.5 tl
  • komijn 0.5 tl
  • tomaten 4
  • veldsla 45 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout