Orechiette met chipolata en verse spinazie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Orechiette met chipolata en verse spinazie

Orechiette met chipolata en verse spinazie

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Bak de chipolata in 1 el olijfolie in een pan op een zacht vuur, samen met de helft van de verse tijm. Keer regelmatig om. Haal van het vuur en snij in stukken van ongeveer 3 cm.

  2. Was de spinazie en zwier droog. Snipper ¾ van de knoflook en fruit 1 min. in 2 el olijfolie. Voeg de spinazie toe, kruid met peper en zout en laat 5 min. bakken. Voeg de chipolata opnieuw toe.

  3. Kook de pasta in ruim gezouten water. Laat uitlekken en giet in de pan met de spinazie en de stukjes chipolata. Maak een kruidenolie met de olijfolie, de overige tijmnaaldjes en knoflook, peper en zout. Mix het mengsel fijn. Voeg deze kruidenolie toe aan het geheel, meng en laat nog 1 min. bakken op een hoog vuur. Bestrooi met parmezaanschilfers en dien op.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 1164 KJ
Energie 278 kcal
Vetten 16 g
Fats acid satured 4.7 g
koolhydraten 19 g
waarvan suikers 1.2 g
Eiwitten 13 g
salt 1.1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • chipolata 300 g
  • takje verse tijm 1
  • spinazie 125 g
  • teen knoflook 2
  • schelpjespasta 200 g
  • parmezaanschilfers
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • chipolata 300 g
  • takje verse tijm 1
  • spinazie 125 g
  • teen knoflook 2
  • schelpjespasta 200 g
  • parmezaanschilfers
  • olijfolie
  • peper
  • zout