Snij de kippenborstfilets doormidden. Kruid ze met peper en zout. Kluts de eieren. Meng het paneermeel met de geraspte Parmezaanse kaas. Haal de filets één voor één eerst door de bloem, dan door de geklutste eieren, en daarna door het paneermeel. Zet koel.
Kook de spaghetti gaar in gezouten water. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn en stoof aan in wat olie op een zacht vuurtje. Doe er de gehakte tomaten bij en kruid met peper en zout. Laat even pruttelen op een zacht vuurtje.
Bak de gepaneerde kippenborstfilets aan beide kanten in boter op een zacht vuurtje, tot de filets gaar zijn en je een krokant korstje bekomt. Serveer de tomatensaus met de spaghetti en leg op iedere portie een gebakken kipfilet. Bestrooi met wat geraspte mozzarella en garneer met peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
855 KJ
Energie
203 kcal
Vetten
4.3 g
Fats acid satured
1.8 g
Koolhydraten
26 g
waarvan suikers
2.5 g
Eiwitten
14 g
salt
0.52 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.