Sticky brochettes met rijst en paksoi | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Sticky brochettes met rijst en paksoi

Sticky brochettes met rijst en paksoi

Voorbereiding 12 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 12 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
  1. Snij de paksoi in hapklare stukken. Snipper de knoflook fijn en rasp de gember. Stoof beide aan in wat olie op een laag vuurtje. Stoof er de paksoi bij tot die gaar is. Strooi er de sesamzaadjes over.
  2. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de brochettes in met ketjap. Bak ze in wat olie op een zacht vuurtje. Haal de brochettes uit de pan en zet het vuur uit.
  3. Giet de resterende ketjap in de pan. Los de maizena op in een half glas water en doe bij de ketjap. Roer tot een gladde saus. Serveer de brochettes met de rijst en de saus. Bestrooi met de in ringen gesneden bosuitjes en serveer met de paksoi.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 509 KJ
Energie 121 kcal
Vetten 3.2 g
Fats acid satured 1.4 g
Koolhydraten 14 g
waarvan suikers 1.7 g
Eiwitten 9.2 g
salt 0.3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • mini varkensbrochetten 5
  • saus ketjap manis zoet 2 el
  • paksoi 0.5
  • bot bosuitjes 0.25
  • sesamzaadjes 7 g
  • gember 1 cm
  • basmatirijst 150 g
  • teen(tenen) knoflook 1

Niet inbegrepen in de box

  • maizena 1 tl
  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • mini varkensbrochetten 5
  • saus ketjap manis zoet 2 el
  • paksoi 0.5
  • bot bosuitjes 0.25
  • sesamzaadjes 7 g
  • gember 1 cm
  • basmatirijst 150 g
  • teen(tenen) knoflook 1

Niet inbegrepen in de box

  • maizena 1 tl
  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout