Kip met pasta in citroenroomsaus en Belgische groene asperges | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kip met pasta in citroenroomsaus en Belgische groene asperges

Kip met pasta in citroenroomsaus en Belgische groene asperges

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Hak het uiteinde van de asperges, snij ze in hapklare stukken en blancheer alles 3 min. in kokend water. Kook de pasta beetgaar in hetzelfde water.
  2. Snij de kippenborstfilets in reepjes en kruid ze met peper en zout. Bak ze op een zacht vuurtje in boter. Haal ze uit de pan. Maak het aanbaksel van de pan los met de room. Doe er het sap van de citroen bij. Kruid met peper en zout en voeg naar smaak extra citroensap toe.
  3. Meng de pasta door de citroen-roomsaus en serveer er de gebakken kippenreepjes bij. Leg er ook de asperges bij. Strooi er de kaaskrullen over en werk af met fijngehakte peterselie.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 603 KJ
Energie 143 kcal
Vetten 3.7 g
Fats acid satured 2.2 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 1.5 g
Eiwitten 10 g
salt 0.3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • schaal(schalen) Belgische groene asperges 1
  • kippenborstfilets 300 g
  • citroen 0.25
  • room 100 ml
  • linguine 250 g
  • Parmezaanse kaaskrullen 50 g
  • platte peterselie 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • schaal(schalen) Belgische groene asperges 1
  • kippenborstfilets 300 g
  • citroen 0.25
  • room 100 ml
  • linguine 250 g
  • Parmezaanse kaaskrullen 50 g
  • platte peterselie 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • peper
  • zout