Pladijsfilet met een vers kruidensausje en boontjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pladijsfilet met een vers kruidensausje en boontjes

Pladijsfilet met een vers kruidensausje en boontjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Snij het steeltje van de boontjes. Blancheer de boontjes 5 min. in kokend water. Schep de boontjes uit de pan en giet nu de aardappelen in het water. Kook ze beetgaar.

  2. Snipper de sjalot fijn en stoof  in wat olijfolie op een laag vuur. Doe er de geblancheerde boontjes en de gekookte aardappelen bij en kruid met peper en zout.

  3. Snipper het basilicum en dragon. Kruid de pladijsfilets met peper en zout en bak ze in boter op een zacht vuur. Haal de vis uit de pan en hou aan de kant. Doe de room in de pan en maak het aanbaksel los. Kook de room op. Roer de dragon en het basilicum  onder de room, samen met het sap van de citroen. Kruid met peper en zout.
    Serveer de gebakken vis met de groenten en het kruidensausje.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 347 KJ
Energie 83 kcal
Vetten 3 g
Fats acid satured 1.6 g
koolhydraten 8 g
waarvan suikers 1.4 g
Eiwitten 5.3 g
salt 0.2 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • pladijsfilet 300 g
  • basilicum 1 el
  • dragon 1 el
  • prinsessenbonen 250 g
  • aardappel 400 g
  • sjalot 1
  • citroensap 0.25
  • room 100 ml

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • pladijsfilet 300 g
  • basilicum 1 el
  • dragon 1 el
  • prinsessenbonen 250 g
  • aardappel 400 g
  • sjalot 1
  • citroensap 0.25
  • room 100 ml

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout