Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Snij het steeltje van de boontjes. Blancheer de boontjes 5 min. in kokend water. Schep de boontjes uit de pan en giet nu de aardappelen in het water. Kook ze beetgaar.
Snipper de sjalot fijn en stoof in wat olijfolie op een laag vuur. Doe er de geblancheerde boontjes en de gekookte aardappelen bij en kruid met peper en zout.
Snipper het basilicum en dragon. Kruid de pladijsfilets met peper en zout en bak ze in boter op een zacht vuur. Haal de vis uit de pan en hou aan de kant. Doe de room in de pan en maak het aanbaksel los. Kook de room op. Roer de dragon en het basilicum onder de room, samen met het sap van de citroen. Kruid met peper en zout.
Serveer de gebakken vis met de groenten en het kruidensausje.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
347 KJ
Energie
83 kcal
Vetten
3 g
Fats acid satured
1.6 g
koolhydraten
8 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
5.3 g
salt
0.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.