Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en spoel ze onder koud stromend water. Laat afkoelen. Hak de wortelen in fijne julienne. Hak de pindanoten in kleine stukjes.
Snipper de gember en de knoflook fijn. Meng de olijfolie met de sojasaus, de sesamolie en de suiker en doe er de gember en knoflook bij. Doe er het sap van de limoen bij. Meng alles goed door elkaar zodat de suiker oplost. Hak de koriander fijn en doe deze bij de dressing.
Voeg de wortelen en de kool toe aan de noedels en strooi er de gehakte pindanoten over. Giet er de dressing over. Snij de bosuitjes fijn en strooi deze over de noedelsalade. Werk af met extra koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
773 KJ
Energie
183 kcal
Vetten
6.6 g
Fats acid satured
1 g
koolhydraten
24 g
waarvan suikers
9.2 g
Eiwitten
5.0 g
salt
0.95 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.