Snij de tempeh in halve maantjes. Snij de gele paprika en wortel in kleine blokjes. Verwijder de zaadlijst uit de chilipeper en hak heel fijn. Snipper de ui en de knoflook fijn. Kook de pasta in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de ui en de knoflook in olijfolie op een zacht vuurtje. Bak er de tempeh bij. Voeg er na enkele minuten de gele paprika, wortel en chilipeper bij. Na 5 min. mogen ook de champignons erbij. Als de groenten beetgaar zijn meng je er de room door.
Kruid de saus af met peper en zout. Als het te pikant wordt, kan er een eetlepel suiker bij. Serveer met de gekookte pasta en garneer met de bieslook.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
703 KJ
Energie
167 kcal
Vetten
5.1 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
23 g
waarvan suikers
4 g
Eiwitten
6 g
salt
0.21 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.