Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de courgette in halve maantjes, halveer de olijven en snij de chorizo in schijfjes.
Verhit wat olie in een pan op laag vuur en stoof de paprika, courgette en ui enkele minuten. Kruid met peper en zout. Leg het bladerdeeg in een beboterde taartvorm. Leg de gestoofde groenten op de bodem van de taart. Doe daarop de olijven en de chorizo. Kluts de eieren en kruid met peper en zout. Giet over de groenten. Strooi er de geraspte emmentaler over.
Bak de taart 30 min. in de oven. Lekker warm of koud.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
605 KJ
Energie
145 kcal
Vetten
9.6 g
Fats acid satured
4.4 g
koolhydraten
7.8 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
6.2 g
salt
0.51 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.