Kook de quinoa in gezouten water en laat uitlekken. Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op.
Pel en snipper de sjalot. Giet de olijfolie in een pan en fruit de sjalot gedurende 3 min. Voeg de snijbonen, groentebouillon, de komijn en het paprikapoeder toe en kruid met peper. Dek af en laat 10 min. sudderen.
Voeg de quinoa, de garnalen en het citroensap toe en laat nog 5 min. verder pruttelen op een hoog vuur. Bestrooi de garnalenquinoa met verse dille en dien op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
439 KJ
Energie
104 kcal
Vetten
1.9 g
Fats acid satured
0.4 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
6.9 g
salt
0.6 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.