Halveer de kerstomaten, snij de aubergine in fijne blokjes. Snipper de ui en de knoflook fijn. Haal de zaadlijsten uit de chilipeper en hak fijn.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Fruit de ui en de knoflook glazig in olijfolie. Doe er de aubergine, tomaten en chilipeper bij. Stoof tot de groenten zacht zijn. Kruid met peper en zout.
Giet de gekookte pasta bij de groentenmengeling. Strooi er het fijngehakte basilicum en de grana padano over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
558 KJ
Energie
133 kcal
Vetten
3.5 g
Fats acid satured
1.2 g
Koolhydraten
18 g
waarvan suikers
3.7 g
Eiwitten
5.7 g
salt
0.14 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.