Frisse salade van watermeloen met schapenkaas & balsamico | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Frisse salade van watermeloen met schapenkaas & balsamico

Frisse salade van watermeloen met schapenkaas & balsamico

Voorbereiding 10 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 12 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor en bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de balsamicoazijn in een pannetje en breng aan de kook. Doe er de suiker bij en blijf een tiental minuten roeren tot de balsamicoazijn is ingedikt. Laat de balsamicocrème afkoelen.
  2. Halveer de komkommer en haal er de pitjes uit. Snij in halve maantjes. Snij de avocado in blokjes. Hak het basilicum en de munt fijn.
  3. Meng de watermeloen, de komkommer, de avocado, de kruiden en de rucola. Druppel er de balsamicocrème over en werk af met de schapenkaas en geroosterde pijnboompitten. Serveer met de ciabatta.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 621 KJ
Energie 148 kcal
Vetten 6.9 g
Fats acid satured 1.9 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 4.4 g
Eiwitten 4.2 g
salt 0.32 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • watermeloen in blokjes 110 g
  • schapenkaas 100 g
  • komkommer 0.5
  • avocado('s) 1
  • zakje rucola 1
  • gehakte munt 1 el
  • gehakt basilicum 1 el
  • geroosterde pijnboompitten 25 g
  • balsamicoazijn 75 ml
  • voorgebakken ciabatta('s) 1

Niet inbegrepen in de box

  • suiker 1 el
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • watermeloen in blokjes 110 g
  • schapenkaas 100 g
  • komkommer 0.5
  • avocado('s) 1
  • zakje rucola 1
  • gehakte munt 1 el
  • gehakt basilicum 1 el
  • geroosterde pijnboompitten 25 g
  • balsamicoazijn 75 ml
  • voorgebakken ciabatta('s) 1

Niet inbegrepen in de box

  • suiker 1 el