Verwarm de oven voor op 180°C. Kluts de eieren los en doe er de helft van de gruyère bij. Kruid met peper, zout en tijm.
Snipper de ui en de knoflook fijn en fruit glazig in olijfolie op een zacht vuur. Voeg de aardappelschijfjes en de Italiaanse quorn blokjes toe en bak enkele minuten mee. Voeg de prei en courgette toe en warm alles goed door. Kruid met peper en zout.
Giet het eiermengsel in de pan. Strooi er de resterende kaas over. Plaats 25 min. in de oven tot het eiermengsel gestold is. Laat voor het aansnijden eerst enkele minuten rusten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
479 KJ
Energie
115 kcal
Vetten
6.8 g
Fats acid satured
2.4 g
koolhydraten
5.5 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
7.3 g
salt
0.4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.