Zomerse stoemp met chipolataworstjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zomerse stoemp met chipolataworstjes

Zomerse stoemp met chipolataworstjes

Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en voeg wat olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
  2. Bak de chipolataworstjes. Snij de zongedroogde en verse tomaten fijn. Snij de olijven in ringen. Verkruimel de feta.
  3. Stamp de aardappelen fijn met de tomaten, olijven, feta en rucola. Serveer de chipolataworstjes bij de zomerse stoemp.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 577 KJ
Energie 139 kcal
Vetten 8.8 g
Fats acid satured 3.6 g
Koolhydraten 7.9 g
waarvan suikers 1.6 g
Eiwitten 6.1 g
salt 0.9 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • bloemige aardappelen 500 g
  • zongedroogde tomaten 75 g
  • tomaten 2
  • groene ontpitte olijven 50 g
  • feta 90 g
  • zakje rucola 1
  • chipolataworstjes met fijne kruiden 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • bloemige aardappelen 500 g
  • zongedroogde tomaten 75 g
  • tomaten 2
  • groene ontpitte olijven 50 g
  • feta 90 g
  • zakje rucola 1
  • chipolataworstjes met fijne kruiden 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout