Kruid de kippenonderdijen met peper. Wrijf ze in met wat ketjap. Bak de onderdijen op een zacht vuur gaar in boter. Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de geperste knoflook en wokgroenten krokant op een hoog vuur in wat olie. Kruid met peper. Doe er de sojasaus en het bouillonblokje bij. Goed mengen.
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes. Meng de resterende ketjap door de noedels. Serveer de noedels met de gebakken wokgroenten en de kippenonderdijen. Strooi er de bosui-ringetjes over.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
583 KJ
Energie
139 kcal
Vetten
5.9 g
Fats acid satured
2.3 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
2.7 g
Eiwitten
10 g
salt
0.56 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.