Tartaar op z’n Italiaans, geserveerd met ovenfrietjes | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tartaar op z’n Italiaans, geserveerd met ovenfrietjes

Tartaar op z’n Italiaans, geserveerd met ovenfrietjes

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor. Spreid de frieten uit op een ovenplaat en bak ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hak de gedroogde tomaten en het basilicum fijn. Leg het vlees in een diep bord. Giet het eigeel, de kappers, de gedroogde tomaten, het basilicum, 2 el olijfolie, de balsamicoazijn, de Engelse saus en de geraspte parmezaan erbij. Kruid met peper en zout. Meng voorzichtig.
  2. Dresseer het vlees op de borden met een uitsteekvorm, versier met pijnboompitten en geraspte parmezaan.
  3. Breng de rucola op smaak met olijfolie en serveer dit bij de tartaar, samen met de ovengebakken frietjes. Tip: Je kan de rest van de ongebakken frietjes invriezen.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 763 KJ
Energie 182 kcal
Vetten 9.1 g
Fats acid satured 2.2 g
Koolhydraten 13 g
waarvan suikers 3.8 g
Eiwitten 11 g
salt 1.04 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • americain natuur 300 g
  • rucola 35 g
  • takje basilicum 1
  • kappers 3 el
  • zongedroogde tomaten 60 g
  • pijnboompitten 2 el
  • eigeel 1
  • Parmezaanse kaas 40 g
  • Engelse saus 0.5 el
  • ovenfrietjes 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • balsamicoazijn 2 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • americain natuur 300 g
  • rucola 35 g
  • takje basilicum 1
  • kappers 3 el
  • zongedroogde tomaten 60 g
  • pijnboompitten 2 el
  • eigeel 1
  • Parmezaanse kaas 40 g
  • Engelse saus 0.5 el
  • ovenfrietjes 300 g

Niet inbegrepen in de box

  • balsamicoazijn 2 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout