Wijtingrolletjes met kappertjesboter en aardappelpuree
Wijtingrolletjes met kappertjesboter en aardappelpuree
Voorbereiding20 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Verwarm de melk. Giet de aardappelen af en pureer samen met de warme melk en wat boter. Kruid met peper en zout. Meng en hou warm.
Kook de boontjes 10 min. Laat de boontjes schrikken onder koud water en laat uitlekken. Bak ze nog even in 1 el olijfolie op een zacht vuur, samen met de citroenzeste. Kruid met peper en zout.
Spoel de kappertjes. Kruid de wijtingfilets met peper en zout. Rol de filets op en hou samen met een tandenstoker. Verhit boter in een pan en bak de wijtingrolletjes 5 min. Haal de vis uit de pan en giet de kappertjes erin. Bak tot de boter schuimt. Serveer de wijtingrolletjes met de boontjes met citroen en de aardappelpuree. Besprenkel met de kappertjesboter.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
296 KJ
Energie
70 kcal
Vetten
1.3 g
Fats acid satured
0.6 g
Koolhydraten
7.7 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.22 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.