Pâtes végétariennes alla puttanesca | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pâtes végétariennes alla puttanesca

Pâtes végétariennes alla puttanesca

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Pel en ontpit de tomaten. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Spoel de kappers onder koud water. Snij de olijven in 4. Snipper de knoflook en de peterselie fijn.
  2. Kook de pasta in een ruime hoeveelheid gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en bewaar wat van het kookvocht. Verhit de olijfolie in een stoofpan en bak de knoflook kort aan. Giet er de tomaten, de kappers en de olijven bij. Bak 5 min. op een hoog vuur. Breng op smaak met de gehakte peterselie en de cayennepeper.
  3. Giet de pasta bij de puttanescasaus. Meng en bak 2 min. op een hoog vuur. Giet er indien nodig 30 ml van het kookvocht van de pasta bij. Bestrooi met parmezaanschilfers en dien op.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 664 KJ
Energie 159 kcal
Vetten 9.6 g
Fats acid satured 1.1 g
koolhydraten 9.4 g
waarvan suikers 2.5 g
Eiwitten 6.7 g
salt 0.37 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • macaroni 250 g
  • teen(tenen) knoflook 1
  • roma tomaten 3
  • zwarte ontpitte olijven 35 g
  • kappers 15 g
  • takjes platte peterselie 2
  • mespunt(en) cayennepeper 1
  • parmezaanschilfers

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • macaroni 250 g
  • teen(tenen) knoflook 1
  • roma tomaten 3
  • zwarte ontpitte olijven 35 g
  • kappers 15 g
  • takjes platte peterselie 2
  • mespunt(en) cayennepeper 1
  • parmezaanschilfers

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • zout