Mechelse koekoek met frambozencoulis | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Mechelse koekoek met frambozencoulis

Mechelse koekoek met frambozencoulis

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor en bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid de bout met peper en zout. Verhit boter op een hoog vuur en schroei hierin de bout dicht aan beide kanten. Verlaag het vuur en laat zachtjes verder garen.
  2. Breng de coulis aan de kook. Zet het vuur zachter en meng er de room door. Kruid met peper en zout.
  3. Leg op ieder bord een handjevol sla met daarop een gebakken koekoekbout. Lepel er coulis bij en bestrooi met de pijnboompitten. Serveer met een knapperig stuk lauw brood en de rest van de coulis.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 786 KJ
Energie 187 kcal
Vetten 9.8 g
Fats acid satured 3.2 g
Koolhydraten 13 g
waarvan suikers 4 g
Eiwitten 11 g
salt 0.51 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • Mechelse koekoekbouten 2
  • flesje frambozen coulis 0.5
  • room 50 ml
  • zakje jonge sla mengeling 1
  • voorgebakken stokbrood 0.5
  • geroosterde pijnboompitten 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • Mechelse koekoekbouten 2
  • flesje frambozen coulis 0.5
  • room 50 ml
  • zakje jonge sla mengeling 1
  • voorgebakken stokbrood 0.5
  • geroosterde pijnboompitten 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • peper
  • zout