Verwarm de oven voor en bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid de bout met peper en zout. Verhit boter op een hoog vuur en schroei hierin de bout dicht aan beide kanten. Verlaag het vuur en laat zachtjes verder garen.
Breng de coulis aan de kook. Zet het vuur zachter en meng er de room door. Kruid met peper en zout.
Leg op ieder bord een handjevol sla met daarop een gebakken koekoekbout. Lepel er coulis bij en bestrooi met de pijnboompitten. Serveer met een knapperig stuk lauw brood en de rest van de coulis.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
786 KJ
Energie
187 kcal
Vetten
9.8 g
Fats acid satured
3.2 g
Koolhydraten
13 g
waarvan suikers
4 g
Eiwitten
11 g
salt
0.51 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.