Kalfsescalope met spaghetti courgetti | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kalfsescalope met spaghetti courgetti

Kalfsescalope met spaghetti courgetti

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Klop de eiwitten licht op. Kruid de escalopes met peper en zout. Haal het vlees door de bloem en klop er het teveel voorzichtig af. Haal het vlees daarna door het eiwit en dan door de panko.Kook de pasta in gezouten water.
  2. Plet de knoflook tot moes en hak de rozemarijn fijn. Verhit 2/3de van de olijfolie in een pan. Voeg de rozemarijn en de knoflook toe. Bak de escalopes langs beide kanten op een matig vuur en bevochtig ze regelmatig. Zodra het vlees goudbruin gebakken is, haal de rozemarijn en de look uit de pan en houd het vlees warm. Giet de kalfsfond en 2/3de van het citroensap in de pan en maak de aanbaksels los.
  3. Giet de spagetti af. Breng de courgetti op smaak met de rest van het citroensap en de olijfolie en kruid met peper en zout. Meng voorzichtig door de spaghetti. Besprenkel met een scheut olijfolie en serveer bij de escalopes, overgoten met de saus.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 850 KJ
Energie 203 kcal
Vetten 5.7 g
Fats acid satured 1.0 g
Koolhydraten 29 g
waarvan suikers 1.6 g
Eiwitten 7.4 g
salt 0.21 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • schaal (schalen) van kalfsescalopes 1
  • courgetti 280 g
  • teen knoflook 0.5
  • takje(s) rozemarijn 1
  • sap van citroen 1
  • spaghetti 200 g
  • panko (Japans paneermeel) 80 g
  • kalfsfond 50 ml
  • eiwitten 2

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 5 el
  • bloem 100 g
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • schaal (schalen) van kalfsescalopes 1
  • courgetti 280 g
  • teen knoflook 0.5
  • takje(s) rozemarijn 1
  • sap van citroen 1
  • spaghetti 200 g
  • panko (Japans paneermeel) 80 g
  • kalfsfond 50 ml
  • eiwitten 2

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 5 el
  • bloem 100 g
  • peper
  • zout