Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kabeljauwfilets met zout en peper en leg ze in een ovenschaal. Pers de citroen uit en giet het sap over de visfilets. Verdeel er de boter in vlokjes over en zet 17 min in de oven.
Schil de aardappelen en kook ze gaar in water. Giet af en bak goudbruin in een pan met wat boter. Zet opzij. Breng het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Leg de erwten in de bouillon en laat 5 min koken. Zet de pan van het vuur en leg de rucola en de bieslook mee in de bouillon. Mix tot een gladde saus. Roer er de room door en breng indien nodig verder op smaak. Hou ze warm.
Serveer de kabeljauwfilets met de lentesaus en de aardappelen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
103 kcal
Vetten
3.2 g
koolhydraten
12 g
waarvan suikers
0.2 g
vezels
0.5 g
Eiwitten
6.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.