Kabeljauw uit de oven met lentesaus | Carrefour

Nous vous conseillons d’utiliser un autre navigateur

Pour une expérience optimale de notre site web, nous vous invitons à utiliser l'un des navigateurs proposé ci-dessous. Vous ne disposez d'aucun de ces navigateurs? Télécharger alors gratuitement Google Chrome.


Télécharger Chrome

Kabeljauw uit de oven met lentesaus

Kabeljauw uit de oven met lentesaus

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de kabeljauwfilets met zout en peper en leg ze in een ovenschaal. Pers de citroen uit en giet het sap over de visfilets. Verdeel er de boter in vlokjes over en zet 17 min in de oven.

  2. Schil de aardappelen en kook ze gaar in water. Giet af en bak goudbruin in een pan met wat boter. Zet opzij. Breng het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Leg de erwten in de bouillon en laat 5 min koken. Zet de pan van het vuur en leg de rucola en de bieslook mee in de bouillon. Mix tot een gladde saus. Roer er de room door en breng indien nodig verder op smaak. Hou ze warm.

  3. Serveer de kabeljauwfilets met de lentesaus en de aardappelen.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 103 kcal
Vetten 3.2 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 0.2 g
vezels 0.5 g
Eiwitten 6.3 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kabeljauwfilets 2
  • Citroen 0.5
  • Aardappelen 300 g
  • Erwten 50 g
  • Rucola 25 g
  • Bieslook 2 g

In je voorraadkast

  • groentebouillonblokje 0.50
  • Boter 20 g
  • Room 25 ml
  • Peper
  • Zout
  • Ingrediënten voor:
  • 4Personen
  • Kabeljauwfilets 2
  • Citroen 0.5
  • Aardappelen 300 g
  • Erwten 50 g
  • Rucola 25 g
  • Bieslook 2 g

In je voorraadkast

  • groentebouillonblokje 0.50
  • Boter 20 g
  • Room 25 ml
  • Peper
  • Zout