Zuiderse pasta met trostomaten & tonijn | Carrefour

Je tijdstip

Zuiderse pasta met trostomaten & tonijn

Zuiderse pasta met trostomaten & tonijn

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water. Giet af en meng met een beetje olijfolie.
  2. Snij de trostomaten in blokjes en snipper de knoflook fijn. Verwarm een scheut olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe. Laat even fruiten en voeg dan de tomaten en de ansjovis toe. Roer goed en breng op smaak met peper en zout.
  3. Meng de spaghetti met de tomaten, stukjes tonijn en rucola.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 660 KJ
Energie 157 kcal
Vetten 3.9 g
Fats acid satured 0.6 g
Koolhydraten 23 g
waarvan suikers 0.8 g
Eiwitten 7.7 g
salt 0.4 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • spaghetti 200 g
  • coctailtrostomaten 300 g
  • teentje knoflook 0.5
  • ansjovisfilets 1 el
  • blikje(s) tonijn (in olie) 1
  • zakje rucola 1

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • spaghetti 200 g
  • coctailtrostomaten 300 g
  • teentje knoflook 0.5
  • ansjovisfilets 1 el
  • blikje(s) tonijn (in olie) 1
  • zakje rucola 1

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout