Hak de munt fijn. Schil en ontpit de komkommer en snij in blokjes. Snij ook de ui en tomaat in blokjes. Meng de groenten met de helft van de munt en 2/3de van het limoensap. Kruid met peper en zout. Laat marineren en roer regelmatig om terwijl je het gerecht verder afwerkt.
Hak de koriander fijn, snipper de chilipeper, schil en rasp de gember. Mix de rest van de munt, de koriander, de chilipeper, de gember, de komijn, 1/3de van het limoensap, 2 el water en wat zout tot een homogene saus.
Snij de zalmhaasjes in blokjes en schuif ze op spiesjes. Verwarm wat olijfolie in een grillpan en bak de brochettes in enkele minuten rondom gaar. Toast het brood. Serveer de zalmbrochettes met het warme brood, de komkommer- en tomatensalade en de korianderchutney.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
377 KJ
Energie
90 kcal
Vetten
4.5 g
Fats acid satured
1.8 g
Koolhydraten
6.2 g
waarvan suikers
1.2 g
Eiwitten
5.7 g
salt
0.21 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.