Breng het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op. Laat even afkoelen. Schil en ontpit de avocado. Snij het vruchtvlees in grote stukken en mix samen met het citroensap, 2/3de van de cashewnoten, de helft van de basilicum en de groentebouillon, zout en paprikapoeder tot een homogene saus.
Kook de gnocchi in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de kerstomaten in twee. Hak de andere helft van de basilicum en de bieslook fijn. Giet de gnocchi af en voeg de olijfolie, het gehakte bieslook, de gehakte basilicum en de kerstomaten toe. Kruid met peper en zout.
Serveer de gnocchi met de avocadosaus en versier met basilicumblaadjes, cashewnoten en parmezaanschilfers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
607 KJ
Energie
145 kcal
Vetten
8 g
Fats acid satured
1.5 g
Koolhydraten
13.7 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
3.5 g
salt
0.83 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.