Bak de brochettes ongeveer 20 min. in een grillpan. Draai ze regelmatig om.
Snij de tomaten in plakken. Snij de avocado doormidden, verwijder de steen en het vel en snij het vruchtvlees in reepjes. Besprenkel met het citroensap. Snipper de dragonblaadjes. Meng voorzichtig alle ingrediënten met de sla, besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en zout.
Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de brochettes met de salade en warme pitabroodjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
439 KJ
Energie
105 kcal
Vetten
5 g
Fats acid satured
0.7 g
Koolhydraten
7.1 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
6.7 g
salt
0.78 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.