Snij de kipfilets in blokjes. Meng de sesamolie met de rijstwijn en de sojasaus. Kruid met peper en zout en giet de marinade over de kippenblokjes. Laat een kwartiertje marineren.
Kook de noedels gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, in licht gezouten water. Giet het water af en spoel onder de koude kraan zodat het kookproces stopt.
Snipper de lente-ui en plet de knoflook tot moes. Giet wat olie in een wok en roerbak de lente-ui en knoflook 2 min. op een hoog vuur. Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak 5 min. verder. Haal de groenten uit de pan en giet er terug wat verse olie in. Haal de kippenblokjes uit de marinade (maar gooi die niet weg) en roerbak het vlees gaar op een hoog vuur. Giet de groenten en de noedels er terug bij en overgiet met de overgebleven marinade. Roerbak een aantal minuten tot alles mooi gemengd en warm is.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
571 KJ
Energie
136 kcal
Vetten
2.5 g
Fats acid satured
0.4 g
Koolhydraten
13.9 g
waarvan suikers
1.2 g
Eiwitten
13.5 g
salt
1.12 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.