Voor de hummus: spoel de kikkererwten en laat ze uitlekken. Plet de knoflook. Voeg de komijn, de knoflook, het citroensap, een flinke geut olijfolie, een scheutje water, peper en zout aan de kikkererwten toe. Mix met een staafmixer tot een smeuïg geheel.
Schil en rasp de wortelen. Ontpit en snij de tomaten in partjes. Snij de halloumi in dikke plakken.
Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de halloumi in enkele minuten krokant. Verwarm de wraps één voor één in een droge pan en beleg met wat hummus, halloumi en verse groenten. Rol op tot een stevige wrap.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
703 KJ
Energie
168 kcal
Vetten
6.8 g
Fats acid satured
3.2 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
8.4 g
salt
0.80 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.