Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, in licht gezouten water. Snij de kip in stukjes.
Verhit op een hoog vuur wat arachideolie in een wok. Voeg de paprika toe en roerbak enkele minuten. Voeg vervolgens de peultjes toe en bak nog 2 min. verder. Haal de groenten uit de wok.
Giet opnieuw wat olie in de wok en bak de kip rondom bruin. Voeg de currypasta toe en roerbak nog 1 min. verder. Voeg de groenten opnieuw toe en blus met de kokosmelk. Breng op smaak met vissaus, limoensap en suiker. Laat op een zacht vuur een kwartiertje pruttelen. Serveer met de Thaise rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
559 KJ
Energie
134 kcal
Vetten
6.0 g
Fats acid satured
4.0 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
8.1 g
salt
0.42 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.