Kook de pasta gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, in licht gezouten water.
Plet de knoflook tot moes. Ontzaad het pepertje en snij in heel kleine stukjes. Verwarm de olijfolie in een sauspannetje en fruit de knoflook en de rode piment. Snij de tomaatjes ondertussen in partjes en giet ze bij de olie. Blus met witte wijn en laat 5 min. pruttelen.
Meng de olie met kerstomaatjes en ricotta onder de penne. Gevolgd door de rucola. Kruid met peper en zout en serveer met Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
911 KJ
Energie
216 kcal
Vetten
7.9 g
Fats acid satured
3.2 g
Koolhydraten
27 g
waarvan suikers
2.3 g
Eiwitten
8.9 g
salt
0.35 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.