Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm, op een middelhoog vuur, een beetje olijfolie in een pan en voeg de gehakte ui en de tot moes geplette knoflook toe. Laat 2 min. stoven en voeg de wortelblokjes en de paprikareepjes toe. Roerbak 5 min. en voeg vervolgens de gespoelde en uitgelekte kidneybonen en het veggie gehakt toe. Kruid met komijnpoeder, cayennepeper (naar uw smaak), peper en zout en laat nog enkele minuten opwarmen.
Vul een wrap met enkele eetlepels van het groente-gehaktmengsel en bestrooi met geraspte kaas. Rol de wrap strak op en leg hem in een met olie ingevette ovenschaal. Werk zo alle wraps op.
Giet de passata over de wraps en bestrooi met de overgebleven geraspte kaas. Zet 20 min. in de hete oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
654 KJ
Energie
156 kcal
Vetten
6.5 g
Fats acid satured
2.9 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
12 g
salt
0.78 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.