Gnocchi uit de oven met romige tomatensaus en mozzarella
Gnocchi uit de oven met romige tomatensaus en mozzarella
Voorbereiding5 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Was en droog de spinazie en hak de basilicumblaadjes grof. Verwarm, op een middelhoog vuur, wat olijfolie in een kookpot en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de courgetteblokjes en spinazie toe en roerbak enkele minuten.
Giet vervolgens de gnocchi, de gehakte tomaten, het tomatenconcentraat, de basilicum en de room in de kookpot. Bestrooi met suiker, meng goed dooreen en laat het geheel 5 min. opwarmen.
Giet het mengsel over in een ovenschaal en bestrooi met geraspte mozzarella. Zet 15 min. in de hete oven tot de kaas volledig gesmolten is.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
422 KJ
Energie
101 kcal
Vetten
3.8 g
Fats acid satured
1.8 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
3.2 g
Eiwitten
4.3 g
salt
0.68 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.